Skip to content

Tururi ghidate, aventuri alături de noi

PLECĂM ÎMPREUNĂ SĂ DESCOPERIM LUMEA

Povestea Joy2Wander a început de la plăcerea noastră de a călători, de a descoperi, de a experimenta. Deși, în anii ce au trecut, Joy2Wander a devenit o activitate de sine stătătoare, depășind pragul de pasiune, asta nu înseamnă că noi ne-am pierdut interesul pentru călătorii. Continuăm să plecăm des cu autorulota, continuăm să ajungem în destinații frumoase, iar de ceva timp am început să facem asta împreună cu grupuri mai mari. Pornim în aventură însoțiți de alte 4, 5…10 autorulote, depinde câți ne strângem, și construim împreună o experiență memorabilă.

VREI ȘI TU?

Mai jos găsești evenitmentele planificate pentru perioada următoare.

NE MÂNDRIM CU APRECIERILE CLIENȚILOR NOȘTRI

Dar cel mai mult ne bucurăm că putem contribui la experiențe care se transformă în amintiri  frumoase pentru tot restul vieții.

Ramona Diaconescu
Ramona Diaconescu
5 Decembrie 2022
Prima experienta cu autorulota Joy2Wander a fost un succes total! Ne-am aventurat intr-un traseu de 3000km (dus intors, 2 adulti+2copii) si am beneficiat de tot ce am avut nevoie: o autorulota complet echipata, foarte curata si bine ingrijita, raspunsuri rapide si complete la toate intrebarile, atitudine calda si prietenoasa din partea lui Razvan si a Manuelei, sustinere atat din partea lor cat si din partea grupului. Dotarile autorulotelor, profesionalismul serviciilor prestate si, mai ales, umanitatea din spatele lor ne-au convins sa apelam din nou la Joy2Wander cu prima ocazie! Recomandam cu toata increderea!
Alex A
Alex A
13 Noiembrie 2022
O experiență excepțională care musai trebuie încercată.
Mihaela Blaga
Mihaela Blaga
31 Octombrie 2022
Just returning from 1 week with J2W in Greece. If you want a full experience of travel, visits, encounters, relaxation, good organisation, flexibility, lot of laugh, kids of all ages being busy :) and much more, choose with no hesitation a roadtrip with Manuela and Razvan.
Sabina Sandulescu
Sabina Sandulescu
12 Octombrie 2022
Super profesioniști!
Andrada Balint
Andrada Balint
5 Octombrie 2022
Nu exista vacante mai frumoase și mai pline de activități decât cu autorulota! Joy2Wander gasesc cele mai spectaculoase locuri și ne ajuta cu tot suportul pe parcursul călătoriei, astfel încât sa rămânem numai cu amintiri plăcute și sa vrem sa ne întoarcem de fiecare data pentru o noua aventura! Vedem mult mai multe locuri noi, cunoaștem oameni noi, legam prietenii, ieșim din zona de confort. Copiii sunt mega entuziasmați și se simt ca in tabăra. O tabăra și cu părinții aproape, in caz de nevoie :) ce poate fi mai frumos?
Bogdan Badea
Bogdan Badea
3 Octombrie 2022
Amazing experience with amazing people! Easier to drive than expected and fun to live in one!
Daniel Chiru
Daniel Chiru
22 Septembrie 2022
We did more than one trip, that is how much we loved it. The campers have all you need and the owner is very nice and try to fix all you need. Thanks again!