Revelion 2021 by Joy2Wander

Ne-a placut asa mult cum a iesit evenimentul din Turcia, incat am prins curaj sa organizam si Revelionul 2021 in Romania. Nu am avut mult timp la dispozitie, contextul pandemic neschimbat, totusi am gasit cateva locuri potrivite si de data asta am fost mai hotarati, am comunicat mai devreme si am strans o gasca mai […]

Ne-a placut asa mult cum a iesit evenimentul din Turcia, incat am prins curaj sa organizam si Revelionul 2021 in Romania. Nu am avut mult timp la dispozitie, contextul pandemic neschimbat, totusi am gasit cateva locuri potrivite si de data asta am fost mai hotarati, am comunicat mai devreme si am strans o gasca mai mare decat ne asteptam si de cat am planificat initial.

Noi si inca 6 autorulote, in total 7 familii cu 9 copii, am plecat dimineata pe 30 Decembrie catre Sighisoara, la Dara’s camping, unde urma sa petrecem Revelionul. Pana la Brasov s-a mers greu, insa dupa am recuperat, deoarece nu am facut opriri, fiecare a avut pranzul pregatit de acasa.

Prima oprire a fost la Vulcanul Racos si Lacul de smarald, unde intr-un peisaj selenar (destul de familiar noua, dupa Cappadocia) am facut o plimbare pe dealuri inainte ca soarele sa apuna.

Seara am ajuns la Dara’s Camping, unde gazdele ne asteptau deja cu gratarul facut, intr-un peisaj nocturn animat de mii de beculete si cativa braduti de Craciun. Masa am luat-o in conditii de distantare, fiecare familie la masa ei si pe terasa afara. Apoi seara a continuat tot afara sub lumina celei mai mari Luni din ultimele saptamani. Copiii au alergat continuu cateva ore, desi noaptea se lasase demult si afara erau doar cateva grade.

Dimineata, cand ne-am trezit toti am fost surprinsi de frumusetea zonei, dealuri domoale cu paduri dese, pasuni intinse si multe animale – bucuria copiilor. Insa surpriza cea mai mare a fost herghelia camping-ului, cei aprox. 10 cai si ponei, loc unde ne-am petrecut cateva ore bune, la calarie, mangaiat, periat si hranit calutii. Soarele ne-a incantat pana dupa pranz, apoi cand toti am mers la somnul de inainte de petrecerea de Revelion, au cazut cateva picaturi mici de ploaie, spre norocul nostru singurele.

Revelionul l-am sarbatorit afara, am mancat meniul traditional pregatit de gazdele noastre si apoi ne-am mutat langa focul imens de tabara, unde am asteptat artificiile de la trecerea dintre ani.

In prima zi din an ne-am bucurat din plin de natura, plimbari prin sat, cu bicicletele, calarit calutii, in timp ce la foc se pregatea incet un ceaun cu ciorba de potroace…buna, buna…yammyyy

Sambata ne-am luat la revedere de la Dara’s Camping, unde ne-am simtit foarte bineee, si am mers sa vizitam cetatea Sighisioarei, asta pentru o mica interactiune cu civilizatia. Seara ne-am petrecut-o la Bunesti, langa Viscri, la Bike Check Inn, unde Cornel ne-a asteptat cu o masa copioasa afara.

Duminica dimineata o parte din noi au mers cu bicicletele electrice inchiriate de la gazda noastra, pe dealuri pana la Viscri si Mesendorf. Copiii s-au jucat cu cateii, au hranit calul si s-au plimbat prin sat. Am incheiat vacanta cu pranzul, deoarece ne astepta un drum aglomerat catre casa.

Si de data aceasta ne-am simtit minunat, am cunoscut oameni frumosi, am stat afara si ne-am bucurat de natura 90% din timp, si asta in perioada anului in care nu te-ai gandi ca ai putea pleca cu Autorulota in vacanta.

La multi ani!

Fie ca 2021, sa va aduca si mai aproape de natura si de familie!!

 

Be the first to comment “Revelion 2021 by Joy2Wander”