Vinul bun + Autorulota Joy2Wander = LOVE&PEACE

15 iunie 2020 / Joy2Wander / Blog / 0 Comment

Zilele trecute am avut un teambuilding, adica am fugit pentru 2 zile cu Autorulota fara copii, si am avut timp sa discutam despre activitatea noastra, ce proiecte implementam, etc. Si fiind un ”teambuilding” relaxant pe o plaja pustie, majoritatea discutiilor au avut pe masa un vin bun. Asa savurand un rose rece, am realizat ca […]

Zilele trecute am avut un teambuilding, adica am fugit pentru 2 zile cu Autorulota fara copii, si am avut timp sa discutam despre activitatea noastra, ce proiecte implementam, etc. Si fiind un ”teambuilding” relaxant pe o plaja pustie, majoritatea discutiilor au avut pe masa un vin bun.

Asa savurand un rose rece, am realizat ca noua niciodata nu ne-a lipsit din bagaj o sticla de vin bun, mereu cand am plecat cu Autorulota am avut la noi minim o sticla de vin bun. Nu ne putem imagina sa ajungi intr-un loc de vis si sa nu te bucuri de moment savurand un pahar de vin. De aceea in Autorulotele noastre gasesti cu siguranta un desfacator bun si pahare de sticla, altfel nu s-ar putea.

Si pentru ca vinul e parte importanta din viata noastra (alaturi de o cafea de specialitate 😊 – dar despre asta povestim cu alta ocazie) ne-am propus ca in timp, sa va ducem la cele mai frumoase si importante podgorii din Romania, pentru a descoperi cele mai bune vinuri si cele mai frumoase peisaje.

Vara aceasta va propunem sa descoperiti vinurile celor de la Vinarte Romania, astfel ca in fiecare Autorulota Joy2Wander veti gasi o sticla de vin bun spre degustare. La fel, oricand doriti sa vizitati podgoriile din Mehedinti sau Samburesti, va vom facilita acest lucru.

Si pentru ca noi consideram ca nu e suficient doar sa bei dintr-o sticla de vin si sa cunoasti acel vin, noi impreuna cu Vinarte Romania va propunem cate o selectie de 3 vinuri, pe care sa le savurati cum va place mai bine.

Ce trebuie sa faceti pentru a primi o selectie de vinuri Vinarte?

Faceti o fotografie cu oricare sticla de vin de la Vinarte si cu Autorulota Joy2Wander intr-un decor natural, o postati pe Facebook si asteptati sa curga like-urlie ca vinul in pahar 😊. Cele mai multe like-uri castiga!!!!

Noi va sfatuim sa faceti cat mai multe fotografii, cu siguranta veti ramane cu amintiri memorabile!!!

Hai Noroc!

 

Regulament Concurs – Photo Vinarte/Joy2Wander

Numar Castigatori: – 4

Premii: – 4 x cate o selectie de vinuri premium formata din 3 sticle de vin.

Conditii de castig: – fiecare participant posteaza pe Facebook cu #photoVinarte,  o fotografie in care sa apara sticla de Vinarte si Autorulota Joy@Wander intr-un cadru natural. Fotografiile in Nr de 4 cu cele mai multe like-uri vor fi declarate castigatoare. Un participant poate primi un singur premiu.

Perioada concursului: 15 Iunie – 15 Septembrie.

Anuntarea castigatorilor si decernarea premiilor: 16-18 Septembrie.

Premiile pot fi ridicate de la parcarea Joy@Wander sau trimise contracost prin curier castigatorilor.

Be the first to comment “Vinul bun + Autorulota Joy2Wander = LOVE&PEACE”