O veche iubire, vinurile Corcova!

1 iulie 2021 / Joy2Wander / Blog / 0 Comment

Va povesteam anul trecut cum Noi nu plecam niciodata in Vacanta fara un vin bun la noi, avem mereu in Autorulotele noastre pahare de sticla pentru vin si un tirbuson bun. Dupa ce gasim acel loc la care am visat tot drumul, ne agitam sa parcam perfect si in siguranta pentru a ne bucura de […]

Va povesteam anul trecut cum Noi nu plecam niciodata in Vacanta fara un vin bun la noi, avem mereu in Autorulotele noastre pahare de sticla pentru vin si un tirbuson bun. Dupa ce gasim acel loc la care am visat tot drumul, ne agitam sa parcam perfect si in siguranta pentru a ne bucura de cea mai frumoasa priveliste, ne instalam masa, scaunele, hamacul, si imediat ne desfacem un vin….asta e deja traditie. Asa lasam in urma tot stresul, ne conectam cu locul, cu natura si ne spalam mintea de ganduri.

Acum ne propunem sa promovam cele mai bune vinuri romanesti, cramele unde sunt produse si oamenii care au avut curajul sa investeasca totul in pasiunea pentru vin.

Am descoperit vinurile Corcova acum 12 ani, in cel mai mic si dragut wine bar din centrul vechi, Simbio. Ulterior, Simbio a crescut si a devenit restaurantul nostru preferat pentru toti acesti ani si asta pentru ca mancarurile lor combinate cu vinul Corcova au ceva magic impreuna 😊….cel putin in amintirile noastre.

Anul acesta suntem fericiti sa primim o confirmare a muncii noastre, a calitatii serviciilor noastre prin simpla asociere cu brand-ul vinurilor Corcova. Astfel, cu emotie va anuntam ca incepand cu 1 Iulie veti gasi spre degustare, in fiecare autorulota Joy2Wander, o sticla de vin Corcova!!!!!

Noi ii urmarim de ani de zile, am fost la ei in Mehedinti de multe ori, locurile acelea ne-au cucerit pentru totdeauna. La Corcova, pe mosia familiei Bibescu, se produce acel vin care vorbeste despre istorie, distinctie si pasiune. Pe cele 70 de hectare au fost replantate soiurile traditionale ale locului, existente si pe vremea mosiei Bibestilor. Vinurile lor sunt speciale, o data ce le vei descoperi, te vei indragosti de ele. Oricand vreti sa mergeti acolo, va putem facilita o vizita de neuitat.

Stim sigur ca dupa ce degustati prima sticla de vin Corcova, veti deveni curiosi sa le aflati toate vinurile. Noi le iubim pe toate si pentru fiecare avem o combinatie de poveste, de mancare, de anotimp, de prietenii…

Cum puteti sa incercati cele mai bune vinuri Corcova?

Va provocam sa fotografiati vinul Corcova in ipostaze inedite, in vacanta cu Autorulota Joy2Wander si fotografiile cu cele mai multe aprecieri castiga!!! Iar noi va trimitem spre degustare o selectie a celor mai bune vinuri, potrivite stilului vostru de viata….asa ne cunoastem si mai bine 😊

Noi va sfatuim sa faceti cat mai multe fotografii, cu siguranta veti ramane cu amintiri memorabile!!

Hai Noroc!


Regulament Concurs – Photo Corcova/Joy2Wander

Numar Castigatori – 3

Premii:
– 3 selectii de vinuri, fiecare formata din 4 sticle de vin Corcova:
– 3 cupoane cu reducere 50% pentru o vacanta de 4 zile cu Autorulota Joy2Wander la crama Corcova, in intervalul 15 Octombrie- 15 Aprilie.

Conditii de castig:
– Fiecare participant posteaza pe Facebook sau Instagram cu #Corcova, o fotografie in care sa apara sticla de vin Corcova si Autorulota Joy2Wander intr-un cadru natural:
– Primele 3 fotografii in ordinea descrescatoare a numarului like-uri obtinute vor fi declarate castigatoare.
– Un participant poate primi un singur premiu.

Perioada concursului: Iulie, August, Septembrie

Anuntarea Castigatorilor si decernarea premiilor: 05-10 Octombrie 2021

Premiile se vor ridica de la parcarea Joy2Wander.

Be the first to comment “O veche iubire, vinurile Corcova!”