Skip to content

SOLD OUT

Mulțumim tuturor pentru interesul față de JoyFest. Am fost copleșiți de încrederea voastră.
Toate locurile au fost ocupate!

Ce este Joy Fest 2024?

Joy Fest este un eveniment outdoor care sărbătorește legătura dintre copii și natură, oferind activități captivante cum ar fi campingul, muzica, sporturile, și încurajează prietenia și joaca în aer liber. Joy Fest nu este doar despre distracție, ci și despre învățare, dezvoltând conștientizarea mediului, a resurselor și promovând timp de calitate în familie.

Ce cadou mai potrivit poate exista pentru o așa zi specială de 1 Iunie!?

Ne propunem să reunim familii și prieteni într-un cadru natural uimitor la poalele Muntilor Făgăraș în Grădina Ielelor din Sâmbăta de Sus, oferind pe timpul a 3 zile activități în natură precum ateliere creative, jocuri și aventuri în munți, toate concepute pentru a inspira creativitatea și imaginația.
Poza 28

Festivalul este dedicat celor ce iubesc natura și dețin sau vor să încerce o Autorulotă, o Rulotă, un Camper sau un Cort, cărora le place să doarmă in natură sub cerul plin de stele și să povestească la foc de tabără ascultând cântece de munte.

Ce se întâmplă la JoyFest 2024?

Activități Creative și Educative

Ateliere de pictură pietre și creativitate prin Joacă
by Colorazon

Workshop-uri: Călătorește și Descoperă lumea
by Prin Lume

Salvează natura reciclând
by Joy2Wander

Educație montană și sfaturi de supraviețuire în natură
by Flextail România

Iubește animalele
by Stark@Friends

Activități Fizice și Aventură

Înviorare în fiecare dimineață
Pilates în Grădină
by Roxana Buiculescu

Cursă alergare
by Răzvan Păduraru, alergător curse de anduranță

Drumeție munte, pe jos sau cu bicicletele electrice închiriate de NevAcademy

Vizită la
Mănăstirea
Brâncoveanu

Vizită la
Parc de Aventură
Drăguș

Cursă de biciclete
by Nev Academy

Concurs de pescuit
by Andrei Popescu, campion la pescuit sportiv

Concurs
de
Badminton

Zone de joacă pentru copii
by Grădina Ielelor

Sup pe lac
by NevAcademy

Echilibru
by NevBoard

Cultură și Divertisment

Teatru
proiectat de PiciordePlay

Filme de animație surpriză
poiectate afară

Concert Folk
Grupul
Vocelis

Degustare de vin
CORCOVA

Moment Cultural “Aici a stat” susținut de Ana si Andrei Rubeli

Foc de tabără și marshmallow în fiecare seară

Market&Food

Jucării de la Colorazon

Outdoor devices de la Flextail

Vin de la Corcova

Biciclete de la Woom

Roxana Ciuchilan Clothing

Mâncare tradițională de la Simb Barbeque

Prăjituri de casă Drăguș

Înghețată

Cum să te pregătești pentru Joy Fest 2024?

Pregătirea pentru Joy Fest necesită o atenție specială pentru a asigura o experiență plăcută și sigură pentru toată familia:
Camparea

!!! Accesul în cadrul Campingului Grădina Ielelor se face doar dacă veniți cu o Autorulotă, Camper, Rulotă sau Cort, pe spațiile indicate de organizatori. Dacă nu dețineți niciuna dintre acestea, va putem îndruma în prealabil către inchirerea lor.

!!!Ca și facilități în camping veți găsi: apă, toalete, 4 dușuri, bucătărie, terasă, spații pentru depozitarea selectivă a deșeurilor si iluminat exterior cu curent solar. Important de reținut este faptul că nu există posibilitatea conectării RV-urilor la curent electric, acestea vor folosi doar resursele lor interne, gen panouri electrice, etc.

  • !!! Accesul în cadrul Campingului Grădina Ielelor se face doar dacă veniți cu o Autorulotă, Camper, Rulotă sau Cort, pe spațiile indicate de organizatori. Dacă nu dețineți niciuna dintre acestea, va putem îndruma în prealabil către inchirerea lor.

    !!!Ca și facilități în camping veți găsi: apă, toalete, 4 dușuri, bucătărie, terasă, spații pentru depozitarea selectivă a deșeurilor si iluminat exterior cu curent solar. Important de reținut este faptul că nu există posibilitatea conectării RV-urilor la curent electric, acestea vor folosi doar resursele lor interne, gen panouri electrice, etc.

Înscriere

Înscrierea se va face doar completând formularul de mai jos:

Cu ce rămâi după Joy Fest?!

Escapada în mijlocul naturii oferită de festival nu doar că urmărește să ofere distracție de neuitat, dar și să insufle participanților o conștientizare profundă asupra importanței protejării mediului înconjurător.
Dupa ce festivalul se va încheia, ecoul râsetelor și al cântecelor rămâne să rezoneze în inimile participanților, reamintindu-ne puterea pe care natura și comunitatea o au în conectarea și modelarea tinerelor minți. Programul festivalului, cu accent pe sport, alimentație sănătoasă și interacțiunea pozitivă cu mediul, ajută la deschiderea unor conversații importante între părinți și copii. Încurajăm toți cititorii să își continue călătoria de explorare și iubire față de natură prin orice mijloace.
Așadar, hai afară în natură, să trăim împreună bucuria și magia copilăriei.

Despre organizatori

Noi cei de la Joy2Wander (Manu, Răzvan, Diana, Nadia și Stark), am visat acest eveniment pentru a facilita întâlnirea cu cât mai mulți membrii ai comunității noastre. Comunitatea noastră este formată din cei care au închiriat Autorulote de la noi și au plecat în vacanțe pe cont propriu sau au mers cu noi în Roadtrip-urile organizate de noi. Toți iubesc natura, aventura și libertatea cu bun simt și respect. Ne vom adresa acestora, dar și celor care deja dețin Camperele lor sau au curaj să se aventureze la Cort și rezonează cu principiile noastre.
De 7 ani ne implicăm activ în promovarea acestui mod de a călători și de a fi mai aproape de natură. De 3 ani organizăm Caravane de Autorulote și plecăm să descoperim lumea împreună.
Lângă noi că și organizatori sunt și alți membrii ai acestei frumoase comunități precum:
Corcova, NevAcademy, Prin Lume, Colorazon, Flextail și Grădina Ielelor.