De ce blog?

1 aprilie 2020 / Joy2Wander / Blog / 0 Comment

Ce ne propunem sa va povestim pe ”Cu Autorulota prin lume”?! In ultimii 3 ani ne-am intalnit cu sute de oameni cu care am povestit tot ce stim despre vacantele cu autorulota, toti au zeci de intrebari, asa cum si noi am avut la inceput. Am stiut ca misiunea noastra va fi in primul rand […]

Ce ne propunem sa va povestim pe ”Cu Autorulota prin lume”?!

In ultimii 3 ani ne-am intalnit cu sute de oameni cu care am povestit tot ce stim despre vacantele cu autorulota, toti au zeci de intrebari, asa cum si noi am avut la inceput. Am stiut ca misiunea noastra va fi in primul rand de familiarizare cu acest concept si in acest sens am participat: la multe prezentari, targuri,  am organizat evenimente pas cu pas, am utilat autorulotele cu tot necesarul, am invitat in Autorulota noastra pe oricine era curios, de la angajatii din benzinarii, pana la presedinti de banci.

Astfel, aici vrem sa raspundem intrebarilor adunate in ultimii 3 ani, intr-o forma care sa ajunga la cat mai multi oameni.

Vrem sa va povestim despre De ce cu autorulota? Cum sa organizezi o plecare? Unde? Cat costa? Cine? si Despre Cum a fost?

Desigur, ne dorim ca in timp, aceasta sectiune sa devina cat mai interactive si sa aflam in continuare ce isi doresc cei care au in gand vacantele cu Autorulota.

Noi am castigat experienta atat prin calatoriile pe care le-am facut impreuna cu familia noastra, dar si din sutele de povesti si experiente ale celor care au inchiriat autorulotele noastre. Am fost mereu aproape de cei care au plecat, noi am facut instructajul, noi am raspuns la telefoanele cu intrebari 24/24, noi am preluat autorulotele, impreuna cu povestile, traseele, sfaturile, problemele, etc.

A sosit momentul sa punem toate acestea intr-o forma si mai ales in limba romana si din perspectiva unui roman, altfel toate acestea le gasiti in toate limbile lumii, cu ani multi de experienta in spate.

Hai la drum!