Cu copiii in autorulota

9 iunie 2020 / Joy2Wander / Blog / 0 Comment

Copiii sunt cei mai fericiti atunci ca parintii decid sa plece in vacanta cu Autorulota. De ce? Pentru ca ideea sa ai o casuta care sa si mearga in locuri minunate alaturi de cele mai iubite fiinte este ca un vis devenit realitate. E ca un loc magic cu scaune, patuturi, aragaz, mai mici si […]

Copiii sunt cei mai fericiti atunci ca parintii decid sa plece in vacanta cu Autorulota.

De ce? Pentru ca ideea sa ai o casuta care sa si mearga in locuri minunate alaturi de cele mai iubite fiinte este ca un vis devenit realitate. E ca un loc magic cu scaune, patuturi, aragaz, mai mici si toate la un loc. Ati vazut fata vreunui copil care intra pentru prima data intr-o Autorulota?? Se lumineaza si apare imediat uimirea si fericirea, de parca a descoperit atunci un palat fermecat. Crede-ti-ne nu exageram, atunci cand o familie vine sa vizioneze o Autorulota insotita de copii stim ca in proportie de 90% vor pleca, noi nu mai trebuie sa prezentam nimic pentru ca cei mici au decis de cand au intrat in casuta pe roti.

Noi am plecat in prima vacanta mai lunga in Grecia cu fetita cea mare la varsta de 6 luni, de atunci am tot plecat si am continuat si cu sora ei bebelusa prin Europa. Prima vacanta am povestit-o aici.

Pentru copii sunt evidente motivele pentru care iubesc acest mod de a calatori: descopera natura, se trezesc in mijlocul naturii si adorm acolo,  se bucura de prezenta parintilor, descopera in permanenta locuri noi, se joaca, isi iau cu ei jucariile preferate, bicicletele, etc.

Si pentru parinti sunt multe motive de fericire atunci cand calatoresc cu Autorulota si cu copiii:

  • Pot lua multe bagaje, practic poti lua: scaun de masa, aparate de gatit si sterilizatoare (daca petreci mai mult prin camping-uri), cadita (noi am folosit-o afara la mare, in fiecare seara baia era o joaca in cadita cu apa incalzita la soare), jucariile preferate, jocuri, biciclete, carucioare, triciclete, mingii, jucarii de nisip, gonflabile, carti de citit, de colorat, etc;
  • Pot gati si controla mai usor ce mananca cei mici, mai ales cei pana in 2 ani;
  • Copiii petrec tot timpul afara si dorm mai bine noaptea;
  • Pe drum pot face diverse activitati: sa deseneze, sa citeasca, sa se joace, sa se uite la un film pentru copii la televizorul din Autorulota.
  • Pot calatori mai usor in afara tarii si pot face intinerarii in mai multe tari din Europa.
  • Pot supraveghea copiii jucandu-se din sezlong, toata ziua intreaga 😊, asta in vise…cine are copii stie ca nu e asa 😊
  • Pot invata copiii despre responsabilitate: fata de mediul inconjurator, fata de resurse (apa, curentul electric, etc) si fata de familie (implicare in organizare).

Noi va incurajam sa le creati copiilor vostri astfel de amintiri, peste ani aceste vacante vor avea efecte de neimaginat – copii fericiti, copii care se pot descurca in orice situatie, copii care vor respecta natura, copii liberi, copii cu o inteligenta emotionala mai mare.

Mai multe informatii despre calatoria cu Autorulota si cu copii, gasiti si aici

Sa vedem mereu lumea prin ochi de copil! Asta va dorim si ne dorim!

Be the first to comment “Cu copiii in autorulota”