Avantaje si Dezavantaje in a calatori cu Autorulota

9 iunie 2020 / Joy2Wander / Blog / 0 Comment

Voi incepe cu avantajele, pentru ca acestea vin mai usor. 1. Libertatea sa ajungi oriunde doresti, oricand doresti si cu cine doresti. 2. Te poti bucura din plin de natura. Ai posibilitatea să vizitezi locuri unice, în mijlocul naturii, departe de civilizație, unde infrastructura locurilor de cazare nu este dezvoltată. Imaginează-ți cum e să te […]

Voi incepe cu avantajele, pentru ca acestea vin mai usor.

1. Libertatea sa ajungi oriunde doresti, oricand doresti si cu cine doresti.

2. Te poti bucura din plin de natura.

Ai posibilitatea să vizitezi locuri unice, în mijlocul naturii, departe de civilizație, unde infrastructura locurilor de cazare nu este dezvoltată. Imaginează-ți cum e să te trezești dimineața cu toți munții în fața ta, cu șipotul râului de lângă tine, în zumzetul păsărilor sau să deschizi geamul și să prinzi răsăritul soarelui deasupra mării, auzind valurile care se sparg de ţărm…

3. Calatoresti cu intreaga familie, inclusiv cu animalele de companie, in conditii confortabile.

Poți oferi familiei tale momente de neuitat. Copiii vor alerga liberi și vor avea ocazia să afle cât mai multe din secretele naturii. Departe de stresul cotidian și lumea modernă, familia ta va fi alta, mult mai fericită, liniștită, energică și unită. Copiii iubesc aceste vacanțe, cu siguranță vor uita de tablete și telefoane!

Cel mai fericit membru al familiei tale, va fi cățelul. E singura modalitate în care îl poți lua cu voi peste tot și nu veți mai fi nevoiți să îl lăsați la pensiuni, prieteni, rude, unde nu știți niciodată ce se va întâmpla cu el.

Nu există altă modalitate mai bună de a călători atât de aproape de natură având aproape același confort ca acasă. Autorulota prin tehnologia de ultimă generație recrează în miniatură căsuța ta, cu living, dormitor, baie și bucătărie.

4. Poti lua in bagaj tot ce iti doresti.

Poți îmbina ușor vizitarea unor locuri unice cu sporturile și activitățile tale preferate. Ai loc suficient să îți depozitezi: bicicletele, kite-ul, placa de surf, placa de snowboard, caiacul, barca pentru rafting, cortul, etc.

5. Te poti bucura de liniste, fara sa interactionezi cu foarte multa lume.

6. Poti gati orice doresti, atunci cand nu vrei sa mananci la vreun restaurant.

7. Raportul calitate pret al unei vacante cu autorulota este unul foarte bun din punctul nostru de vedere, mai ales daca sunteti o familie numeraoasa 4-5 persoane! In plus, îți poți găti singur, poți vizita o multitudine de locuri, nu mai trebuie să urmărești cele mai ieftine bilete de avion pe linii low-cost cu riscuri mari, eviți întârzierile avioanelor, etc. Insa momentan nu a ajuns sa fie mai ieftin ca la o pensiune, avand in vedere costul unei autorulote vs costul de constructie a unei camere intr-o pensiune 😊…glumeam. Vacanta cu Autorulota este despre experienta, nu despre a fi mai ieftin.

8. Poti calatori cu intreaga familie in mai multe tari, putand astfel vizita cat mai multe obiective intr-o vacanta. Cu avionul costul fiind unul foarte mare si zona limitata.,

9. Poti urmari soarele sau nori cu zapada, iti poti reconfigura mereu traseul in functie de conditiile meteo.

10. Daca ajungi intr-un loc si nu este ceea ce ti-ai dorit, te urci la volan si pleci in urmatorul fara sa te certi cu nimeni, fara sa fie nevoie de returnari de bani, de cautat cazari cu valiza in mana pe strada, etc.

Ca si dezavantaje:

1. Uneori nu ai aceeasi mobilitatea ca si cu autovehiculul personal sa vizitezi zona in care ai ajuns. Insa desigur sunt solutii: bicicletele, mijloacele de transport in comun, inchirierea unei masini, si altele.

2. Fiind o masina mare si destul de grea nu poti intra pe orice drum. Nu poti intra pe drumurile inguste, cu diferente de nivel mari, cu gropi, nisipoase, etc. Recomandarea noastra este sa te informezi in prealabil despre starea drumurilor si zonele de campare.

3. In orasele vechi cu stradute inguste nu e indicat sa intri, cel mai bine e sa cauti o parcare la periferie. Noi cautam parcarile mari unde poti manevra usor Autorulota – informatii gasesti usor pe aplicatiile folosite de cei care calatoresc cu Autorulote (ex: park4night)

4. Daca nu te organizezi sau nu te informezi de locurile unde doresti sa ajungi, poti ajunge usor sa cheltuiesti mai multi bani decat ai estimat initial. Pot aparea taxe de drumuri, costuri mari de campare, amenzi, etc.

5. Daca nu ii cunosti destul de bine pe cei cu care vei calatori, dupa o vacanta cu Autorulota s-ar putea sa nu mai vreti sa va vedeti niciodata. Pentru a convietui intr-un spatiu restrans e necesar ca toti sa se implice in mod egal si sa fie responsabili.

Noi in linii mari asa vedem lucrurile, va lasam pe voi sa descoperiti si altele…

Be the first to comment “Avantaje si Dezavantaje in a calatori cu Autorulota”