10 locuri de mers cu Autorulota la inceput!

1 aprilie 2020 / Joy2Wander / Blog / 0 Comment

1. Offcamping Plaiul Foii/Brasov / Zarnesti Urmand drumul forestier spre centrul salbaticiei veti gasi o sumedenie de locuri de campare,  care de care mai frumoase. Uneori vara in plin sezon poate fi destul de aglomerata zona, in rest este minunata. Ca punct de reper este http://www.cabanaplaiulfoii.ro/   2. Brasov –  Vampire Camping şi Laguna Albastră, […]

1. Offcamping Plaiul Foii/Brasov / Zarnesti

Urmand drumul forestier spre centrul salbaticiei veti gasi o sumedenie de locuri de campare,  care de care mai frumoase. Uneori vara in plin sezon poate fi destul de aglomerata zona, in rest este minunata.

Ca punct de reper este http://www.cabanaplaiulfoii.ro/

 

2. Brasov –  Vampire Camping şi Laguna Albastră, la poalele Munţilor Făgăraş.

Braşovul este renumit pentru peisajele superbe şi aerul curat. În plus are unele dintre cele mai frumoase şi pitoreşti locuri de camping, unde turiştii se pot simţi excelent în natură

Vampire Camping din Bran se intinde pe o suprafata de 35 de hectare si are 66 locuri pentru Autorulote si rulote. De aici poti vizita Branul, Rezervatia Piatra Craiului. https://vampirecamping.ro/

Laguna Albastra Fagaras are camping, 3 piscine, terenuri de sport, lac pentru pescuit. https://www.lagunaalbastra.ro/agrement/

 

3. Camping Natura Parc, Covasna

Campingul este situat in localitatea Chichis din judetul Covasna, la 194 kilometri de Bucuresti. http://www.naturaparc.ro/ro-ro

 

4. Transfăgărăşanul

Traseul turistic care leagă Muntenia de Transilvania, este deschis între lunile iunie şi octombrie ale anului. Puteţi campa în zona lacului Vidraru, iar pentru o privelişte de neuitat urcaţi până la Bâlea Lac, la 2000 de metri altitudine.

 

5. Zanoaga/Dambovita/Comuna Moroeni

Camping Zanoaga este situat in Parcul Natural Bucegi, – Punctul Zanoaga (Platoul Zanoaga, in apropierea Cheilor Zanoagei-DJ714), judetul Dambovita. Este amplasat intr-o zona de o frumusete rara, pe malul Ialomitei ceea ce face sa fie o minunata zona de campare cu cortul sau cu Autorulota.

Locurile de campare ofera posibilitatea conectarii la reteaua de energie electrica. Accesul se realizeaza din DN71 Targoviste – Sinaia, continuand pe DJ713 Cuibul cu Dor – Piatra Arsa pana la Cabana Dichiu si apoi pe DJ713A pana la intesectia cu DJ714.

https://carpatmontana-serv.ro/camping-zanoaga/

 

6. Lacul Sfânta Ana din Harghita

Este ideal pentru o ieşire în natură. Vă puteţi instala cortul în zona de camping special amenajată. Va puteţi bucura de un peisaj de zile mari şi de plimbări cu barca pe lac.

 

7. Muddy Land

Un loc unic in Europa, intru-cat se afla langa Vulcanii Noroiosi Mari de la Berca, jud. Buzau.
https://www.facebook.com/vulcaniinoroiosibymuddyland/

 

8. Cheia

Situata la 60 de km de Ploiesti pe DN1A Bucuresti-Brasov, statiunea montana Cheia este o adevarata oaza de liniste si de verdeata la poalele Masivului Ciucas, langa raul Teleajen.

In zona se pot vizita: Manastirea Suzana, Manastirea Cheia, lacul de acumulare Maneciu; se pot face drumetii in Masivul Ciucas, plimbari cu bicicletele, ATV, off-road.

 

9. 2 Mai Camping Hacienda

Cei de la Hacienda au 2 locatii, noi am stat in cea veche cu mai multa verdeata, insa pentru a avea mai mult loc, recomandam locatia cea mai apropiata de mare. Indicat este sa evitati lunile Iulie si August pentru ca este foarte aglomerat. Inceput de Iunie e minunat, poti lua linistit masa la cea mai noua cherhana din zona aflata chiar langa camping.
https://www.facebook.com/Hacienda-Camping-2132101187065481/

 

10. Camping Krapets Beach / Bulgaria

Campingul Krapets se afla la vreo 15 de Vama Veche in apropierea satului Krapets. Este o zona destul de salbatica cu plaje intinse, copii vor avea unde sa alerge in libertate. Puteti chiar face kite in zona. Fiind destul de izolat, ar fi bine sa va faceti provizii pentru cate zile vreti sa petreceti acolo.

Daca vrei alte idei de trasee, te poti inspira din propunerile noastre.