Turcia cu J2W

Turcia cu autorulota

Coasta Sud Vestica a Turciei (Canakalle, Foca, Marmaris, Ortaca, Patara) si Cappadocia

Pret autorulota - 940 euro

Nr zile: 11

Distanta parcursa: 3500 km

Cost estimativ deplasare: 1440 euro

Idee:
Noi cei de la J2W vom merge cu o autorulota impreuna cu alte 4-5 autorulote. Autorulotele sunt de 5 sau 6 locuri, ideale pentru 4 adulti sau 2 adulti + 2 copii deci sunt child friendly 😊 si pet friendly.

Costuri:
In costul de 940e este inclus absolut tot ce tine de autorulota (asigurari, nr nelimitat de km, accesorii, etc) iar voi va trebui sa veniti cu bagajele, lenjerii si prosoape.
Pe perioada inchirierii va fi necesara o garantie de 500 Eur.
Separat de costul autorulotei vor mai exista urmatoarele costuri principale: combustibilul (aprox. 350 Eur); camparea (aprox 150 Eur); mancarea (in functie de apetit si numarul de persoane 😊)

Plan de drum:
Plecarea va fi pe data de 01.04 sau 15.04 dis de dimineata catre Canakalle.
Obiective principale: Situl arheologic din Troia; Orasul Foca; Plaja Iztuzu; Situl din Pamukalle; Goreme; Muzeul in aer liber; Urgup; Uchisar si Otahisar; plimbare cu balonul in Cappadocia;

Eveniment potrivit pentru:
Acest eveniment este destinat iubitorilor de aventura si Vacante Altfel, care doresc sa descopere Turcia dintr-o alta perspectiva.

Vrei sa te alaturi aventurii?
Daca iti place cum suna propunerea noastra si vrei sa mergi impreuna cu noi, completeaza formularul de inscriere, cu datele tale de contact si trimite-l repede. Asa cum spuneam mai sus, numarul autorulotelor este limitat.

Ai nevoie de mai multe informatii?
Contacteaza-ne folosind una dintre metodele de mai jos:

Poti citi mai multe despre cum ne-am distrat intr-o calatorie similara in Turcia in articolul de pe blog, iar mai jos iti oferim cateva dintre amintirile noastre.