La zapada in Romania

La zapada in Romania

Poiana Brasov si Sinaia

Pret autorulota - 290 euro

Nr zile: 3

Distanta parcursa: 350 km

Cost estimativ deplasare: 290 euro

Idee:
Noi cei de la J2W vom merge cu o autorulota impreuna cu alte 4-5 autorulote. Autorulotele sunt de 5 sau 6 locuri, ideale pentru 4 adulti sau 2 adulti + 2 copii deci sunt child friendly 😊 si pet friendly.

Costuri:
In costul de 320e este inclus absolut tot ce tine de autorulota (asigurari, nr nelimitat de km, accesorii, etc) iar voi va trebui sa veniti cu bagajele, lenjerii si prosoape.
Pe perioada inchirierii va fi necesara o garantie de 500 Eur.

Plan de drum:
Plecarea va fi Joi seara catre Poiana Brasov, pentru a a evita aglomeratia de pe drum si din Poiana. Vom campa in Poiana la baza partiei unde vom sta Vineri si Sambata sa ne bucuram de zapada. Sambata dupa amiaza ne pornim spre Sinaia unde vom campa in parcela mare de la baza telegondolei iar Duminica dupa amiaza, imediat ce se linisteste aglomeratia, ne intoarcem in Bucuresti.

Eveniment potrivit pentru:
Daca practicati deja sporturile de iarna le veti descoperi si Altfel, iar daca doar cochetati cu ideea sau sunteti la inceput avem prieteni de incredere gata sa va invete. 

Vrei sa te alaturi aventurii?
Daca iti place cum suna propunerea noastra si vrei sa mergi impreuna cu noi, completeaza formularul de inscriere, cu datele tale de contact si trimite-l repede. Asa cum spuneam mai sus, numarul autorulotelor este limitat.

Ai nevoie de mai multe informatii?
Contacteaza-ne folosind una dintre metodele de mai jos: