J2W Event Cover (1)

Snowboard si ski in Romania

Poiana Brasov si Sinaia

Pret autorulota - 350 euro

Nr zile: 4

Distanta parcursa: 400 km

Cost estimativ deplasare: 390 euro

  • Numar de autorulote: min 4 – max 6.
  • Numar persoane: recomandat max 4 / autorulota, doar adulti sau adulti si copii. Autorulotele sunt si pet friendly desigur 😊
  • In costul mentionat este inclus absolut tot (asigurari, nr nelimitat de km, accesorii, etc) iar voi va trebui sa veniti cu bagajele, lenjerii si prosoape. Pe perioada inchirierii va fi necesara o garantie de 500 Eur.
  • Plecarea va fi Joi seara catre Poiana, pentru a a evita aglomeratia de pe drum si de langa partie. Vom campa in Poiana la baza partiei unde vom sta Vineri si Sambata sa ne bucuram de zapada. Sambata dupa amiaza ne pornim spre Sinaia unde vom campa in parcerea mare de la baza telegondolei iar Luni dupa amiaza, imediat ce se linisteste aglomeratia, ne intoarcem in Bucuresti.
  • Daca practicati deja sporturile de iarna le veti descoperi si alt fel, iar daca doar cochetati cu ideea sau sunteti la inceput avem prieteni de incredere gata sa va invete. 

Vrei sa te alaturi aventurii?
Daca iti place cum suna propunerea noastra si vrei sa mergi impreuna cu noi, completeaza formularul de inscriere, cu datele tale de contact si trimite-l repede. Asa cum spuneam mai sus, numarul autorulotelor este limitat.

Ai nevoie de mai multe informatii?
Contacteaza-ne folosind una dintre metodele de mai jos: