La zapada in Bulgaria cu J2W

La zapada in Bulgaria

Borovet sau Bansko, in functie de vreme, zapada si starea partiilor vom decide destinatia finala, mai aproape de data evenimentului

Pret autorulota - 440 euro

Nr zile: 5

Distanta parcursa: 950 km

Cost estimativ deplasare: 610 euro

Idee:
Noi cei de la J2W vom merge cu o autorulota impreuna cu alte 4-5 autorulote. Autorulotele sunt de 5 sau 6 locuri, ideale pentru 4 adulti sau 2 adulti + 2 copii deci sunt child friendly 😊 si pet friendly.

Costuri:
In costul de 440e este inclus absolut tot ce tine de autorulota (asigurari, nr nelimitat de km, accesorii, etc) iar voi va trebui sa veniti cu bagajele, lenjerii si prosoape.
Pe perioada inchirierii va fi necesara o garantie de 500 Eur.
Separat de costul autorulotei vor mai exista urmatoarele costuri principale: combustibilul (aprox. 120 Eur); camparea (aprox 50 Eur); mancarea (in functie de apetit si numarul de persoane 😊)

Plan de drum:
Plecarea va fi Miercuri dis de dimineata catre Borovet sau Bansko pentru a evita aglomeratia de pe drum si din vama. In functie de destinatia aleasa vom campa fie la baza partiei fie foarte aproape de aceasta intr-un camping. De Joi pana Duminica la pranz de relaxam si bucuram de zapada iar  Duminica dupa amiaza pornim incetisor catre casa.  

Eveniment potrivit pentru:
Acest eveniment este destinat iubitorilor de aventura si sporturi de iarna. De asemenea in cazul in care va ganditi sa veniti in aceasta aventura insoti de copii este de preferat ca acestia sa fie mai maricei si preferabil sa practice si ei sporturi de iarna.

Vrei sa te alaturi aventurii?
Daca iti place cum suna propunerea noastra si vrei sa mergi impreuna cu noi, completeaza formularul de inscriere, cu datele tale de contact si trimite-l repede. Asa cum spuneam mai sus, numarul autorulotelor este limitat.

Ai nevoie de mai multe informatii?
Contacteaza-ne folosind una dintre metodele de mai jos: