Eveniment_Cu autorulota in Austria 2022

La zapada in Austria

Soelden si Zillertall

Pret autorulota - 790 euro

Nr zile: 9

Distanta parcursa: 3400 km

Cost estimativ deplasare: 1460 euro

  • Numar de autorulote: min 4 – max 6.
  • Numar persoane: recomandat max 4 / autorulota, doar adulti sau adulti si copii. Autorulotele sunt si pet friendly desigur 😊
  • In costul mentionat este inclus absolut tot (asigurari, nr nelimitat de km, accesorii, etc) iar voi va trebui sa veniti cu bagajele, lenjerii si prosoape. Pe perioada inchirierii va fi necesara o garantie de 500 Eur.
  • Separat de costul autorulotei vor mai exista urmatoarele costuri principale: combustibilul (aprox. 420 Eur); camparea (aprox 250 Eur); mancarea (in functie de apetit si numarul de persoane 😊)
  • Plecarea va fi pe data de 05.03 dis de dimineata catre Budapesta pentru a a evita aglomeratia de pe drum si din vama. Prima oprire va fi in Budapesta Sambata seara iar a doua zi pana la pranz pornim catre Soelden, unde vom ramane 3 zile. Apoi ne mutam in zona Zillertal pentru inca 3 zile de zapada si partii faine. Pe data de 12.03 pornim usurel inapoi spre casa iar undeva pe la mijlocul drumului vom mai face o oprire. In functie de vreme, zapada si starea partiilor mai putem ajusta usor traseul.
  • Acest eveniment este destinat iubitorilor de aventura si sporturi de iarna. De asemenea in cazul in care va ganditi sa veniti in aceasta aventura insoti de copii este de preferat ca acestia sa fie mai maricei si preferabil sa practice si ei sporturi de iarna.

Vrei sa te alaturi aventurii?
Daca iti place cum suna propunerea noastra si vrei sa mergi impreuna cu noi, completeaza formularul de inscriere, cu datele tale de contact si trimite-l repede. Asa cum spuneam mai sus, numarul autorulotelor este limitat.

Ai nevoie de mai multe informatii?
Contacteaza-ne folosind una dintre metodele de mai jos: