La zapada in Austria

La zapada in Austria

Soelden si Zillertall

Pret autorulota - 850 euro

Nr zile: 10

Distanta parcursa: 3400 km

Cost estimativ deplasare: 1520 euro

Idee:
Noi cei de la J2W vom merge cu o autorulota impreuna cu alte 4-5 autorulote. Autorulotele sunt de 5 sau 6 locuri, ideale pentru 4 adulti sau 2 adulti + 2 copii deci sunt child friendly 😊 si pet friendly.

Costuri:
In costul de 850e este inclus absolut tot ce tine de autorulota (asigurari, nr nelimitat de km, accesorii, etc) iar voi va trebui sa veniti cu bagajele, lenjerii si prosoape.
Pe perioada inchirierii va fi necesara o garantie de 500 Eur.
Separat de costul autorulotei vor mai exista urmatoarele costuri principale: combustibilul (aprox. 420 Eur); camparea (aprox 250 Eur); mancarea (in functie de apetit si numarul de persoane 😊)

Plan de drum:
Plecarea va fi pe data de 06.03 dis de dimineata catre Budapesta pentru a a evita aglomeratia de pe drum si din vama. Prima oprire va fi in Budapesta Sambata seara iar a doua zi pana la pranz pornim catre Soelden, unde vom ramane 4 zile. Apoi ne mutam in zona Zillertal pentru inca 3 zile de zapada si partii faine. Pe data de 13.03 pornim usurel inapoi spre casa iar undeva pe la mijlocul drumului vom mai face o oprire. In functie de vreme, zapada si starea partiilor mai putem ajusta usor traseul.

Eveniment potrivit pentru:
Acest eveniment este destinat iubitorilor de aventura si sporturi de iarna. De asemenea in cazul in care va ganditi sa veniti in aceasta aventura insoti de copii este de preferat ca acestia sa fie mai maricei si preferabil sa practice si ei sporturi de iarna.

Vrei sa te alaturi aventurii?
Daca iti place cum suna propunerea noastra si vrei sa mergi impreuna cu noi, completeaza formularul de inscriere, cu datele tale de contact si trimite-l repede. Asa cum spuneam mai sus, numarul autorulotelor este limitat.

Ai nevoie de mai multe informatii?
Contacteaza-ne folosind una dintre metodele de mai jos: