Eveniment_Cu autorulota in Sudul Frantei (1)

Cu autorulota in sudul Frantei

Provence si Coasta de Azur

Pret autorulota - 1,890 euro

Nr zile: 16

Distanta parcursa: 4,800 km

Cost estimativ deplasare: 2,940 euro

  • Numar de autorulote: min 4 – max 6.
  • Numar persoane: recomandat max 4 / autorulota, doar adulti sau adulti si copii. Autorulotele sunt si pet friendly desigur 😊
  • In costul mentionat este inclus absolut tot (asigurari, nr nelimitat de km, accesorii, etc) iar voi va trebui sa veniti cu bagajele, lenjerii si prosoape. Pe perioada inchirierii va fi necesara o garantie de 500 Eur.
  • Separat de costul autorulotei vor mai exista urmatoarele costuri principale: combustibilul (aprox. 500 Eur); taxe de drum (aprox. 150 Eur) camparea (aprox 400 Eur); mancarea (in functie de apetit si numarul de persoane 😊)
  • Plecarea va fi pe data de 11 Iunie dis de dimineata pentru a a evita aglomeratia de pe drum si din vama. Opririle le vom stabilim mai aproape de data evenimentului, in functie de vreme si numarul de autorulote ce vor pleca in tur.

Vrei sa te alaturi aventurii?
Daca iti place cum suna propunerea noastra si vrei sa mergi impreuna cu noi, completeaza formularul de inscriere, cu datele tale de contact si trimite-l repede. Asa cum spuneam mai sus, numarul autorulotelor este limitat.

Ai nevoie de mai multe informatii?
Contacteaza-ne folosind una dintre metodele de mai jos:

    Be the first to comment “”